Asuntopalvelut

Kosenkodin rivitalot

Vanhusten rivitalot sijaitsevat palvelukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Kohteessa on 4 kpl asuinrivitaloja sekä palvelurakennus, jossa sijaitsee yhteiset kerhotilat, pesula sekä saunaosasto. Asunnoista on 16 kpl yksiöitä 32,5 – 41,0 m² ja 5 kpl kaksioita 46,5 – 55,0 m². Asunnoissa on normaalit keittiövarusteet sisältäen turvaliedet. Viihtyisissä kerhotiloissa voi viettää aikaa lehtiä lueskellen tai televisiota katsellen. Tiloissa järjestetään myös kaikenlaista kerhotoimintaa mm. jumppatuokiot. Tiloissa voi myös järjestää syntymäpäivä ym. juhlia.

Palveluasunnot

Palvelukeskuksen yhteydessä on 11 palveluasuntoa, joista 9 kpl 37,0 m2 yksiöitä sekä 2 kpl 46,5 m2 kaksioita. Asunnoilla on yhteinen sisäkäytävä, joka yhdistää ryhmäkotitilat ja palvelutilat. Yhdyskäytävällä sijaitsevat oleskelutilat sekä lukunurkkaus, jossa on mahdollisuus lainata kirjaston kirjoja.  Asunnoissa on normaali keittiövarustus.

Ryhmäkoti

22-paikkaisesta kahdessa osastossa toimivasta ryhmäkodista osa on varattu muistisairaille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoaa asiakkaillemme yksilöllistä, kodinomaista hoitoa, hoivaa ja tukipalveluja tasa-arvoisessa ja turvallisessa ympäristössä. Työskentelemme kuntouttavalla työotteella yhteistyössä omaisten kanssa. Jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelma. Ryhmäkodin asukas saa hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden.

Tarvittaessa on mahdollista saada erilaisia fysioterapiapalveluja ja osallistua esimerkiksi vesijumpparyhmään tai käydä kuntosalilla.

Lisäksi ryhmäkodissa järjestetään virkistystoimintaa, mm. ulkoilu- ja lukutuokioita, leipomista, askartelua, erilaisia pelejä ja kilpailuja.
Ryhmäkodin päivystävä hoitaja puh. 0207 698 591

Sähköposti ryhmakoti@kosenkoti.fi

Vastaava hoitaja Tuula Pönni puh. 0207 698 591.

Sähköposti tuula.ponni@kosenkoti.fi

Tapionrinne

Asumiskeskus Tapionrinne on palveluasumisen asumisyksikkö.

Kiinteistönhoito

Yhdistyksen omistamien kiinteistöjen ylläpidosta vastaa palvelukeskushuoltaja ja kiinteistönhoitaja. Palvelukeskuksessa sijaitsevasta pesulasta voi myös ostaa pesulapalveluja tai varata pesulavuoron, puh. 040 843 6031.

Asukkaille tarjottavasta perussiivouksesta vastaa palvelukeskushuoltaja.

Palvelukeskushuoltaja  Merja Metsämuuronen puh. 040 705 3855.

Sähköposti palvekeskushuoltaja@kosenkoti.fi

Kiinteistönhoitaja Jarkko Oikarinen puh. 040 529 7484.
Sähköposti jarkko.oikarinen@kosenkoti.fi